LG900g Bad Gateway

LG900g Bad Gateway

Postby specificdynamix » Fri Oct 14, 2011 8:38 pm

I'm having a problem with sending and recieving picture messages on my LG900g. Getting a Bad Gateway. Anyone know how to fix it?
specificdynamix
 
Posts: 5
Joined: Fri Oct 14, 2011 8:31 pm

Re: LG900g Bad Gateway

Postby Lindsay » Sat Oct 15, 2011 12:00 am

Hi specificdynamix. My name is Net10 Lindsay. Sorry that you’re having a problem. I’m going to try to help you now. We need to take this issue offline so I can address it further. I’ll contact you directly at the e-mail address you provided when you signed up for this forum. Thanks.
Lindsay
 
Posts: 3606
Joined: Tue Mar 22, 2011 3:29 am

Re: LG900g Bad Gateway

Postby specificdynamix » Sat Oct 15, 2011 2:23 am

It says i need to post more messages to reply to your pm to fix my problem.
specificdynamix
 
Posts: 5
Joined: Fri Oct 14, 2011 8:31 pm

Re: LG900g Bad Gateway

Postby Lindsay » Sat Oct 15, 2011 2:59 am

In order to response to a private message, please post at least 5 messages in our Forum wall. Thank you.
Lindsay
 
Posts: 3606
Joined: Tue Mar 22, 2011 3:29 am

Re: LG900g Bad Gateway

Postby specificdynamix » Sun Oct 16, 2011 3:29 am

my 3rd message
specificdynamix
 
Posts: 5
Joined: Fri Oct 14, 2011 8:31 pm

Re: LG900g Bad Gateway

Postby Lindsay » Thu Oct 27, 2011 6:33 am

Please check your email for a message regarding with your issue. Thank you.
Lindsay
 
Posts: 3606
Joined: Tue Mar 22, 2011 3:29 am


Return to LG

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests